Пропускане към основното съдържание

Vivaderma Dermatology and Laser Clinic

Здравейтеее ! 

Днес на гости в блога са ми прекрасните Vivaderma.
Кои са те и как отговориха на вашите въпроси ще може да прочетете само след няколко реда . Надяваме се тази и другата статия да могат да ви бъдат от полза за вашата здрава и красива кожа !


От съвсем скоро утвърдилите се вече 13години в сферата на козметичните процедури Delicious са Vivaderma . Освен това вече може да ги намерите и на нов адрес - Bratya Georgievich 36 град Варна .
Признавам , че новото място е изключително стилно и изчистено и в същото време те кара да се чувстваш в сигурни ръце !
Освен този слънчев и прекрасен екип от снимката там може да намерите и различни продукти като слънчевите момичета ще са ви от полза да изберете подходящ за вас . 

Преди да започнем да отговаряме на въпросите , които бяхте задали в Инстаграм ще ви дам няколко причини да изберете Vivaderma .
Знаете , че много трудно ръся суперлативи , но тук ме грабнаха няколко неща и искам да ги подчертая .
-Компетентен екип ! Още с влизането си можете да бъдете сигурни , че сте в ръцете на професионалисти !
-Безплатна консултация и преглед . Преди да започнете каквато и да било процедура на място се извършва и преглед , за да се установи състоянието на кожата ви . 
- Често се правят различни семинари .
-Канят се популярни и доказани в работата си лекари като имате възможност да си запишете час . Сега на 25.02 гост ще бъде д-р Ива Стоилова , която е една от топ 100 инжектора в света , както и обучаващ лекар . 
-Приятна обстановка ! Посреща ви топла усмивка зад рецепция готова да ви предложи чай или кафе. 
- Ако състоянието на кожата ви е много влошено се консултирате с дерматолог като той ви назначава лечението . 
- Vivaderma са максималисти и искат най-доброто за вас !


Въпроси и отговори .
Имахте възможност да зададете въпроси към мен и аз да ги предам на Vivaderma. Много се радвам , че залегнахте теми , които и мен ме вълнуват много силно ! 

Как и защо се появяват черните точки и как да предотвратим появата им за напред ?
-Черните точки са малки черни точици , които се появяват най-често в областта на лицето. Дължат се на запушване на пори, поради повишаване продукцията на себум .
Симптомите на черните точки най-често са разширените пори. Често срещани са по брадичката , челото и носа. 
За справянето с подобен проблем е важно да се спомене , че редовното добро почистване на кожата е ключово ! Гел за почистване според типа на кожата и тоник за лице. Ексфолирането също е много важно . Процедурата , която аз препоръчвам при тях е HydraFacial , но за нея ще си говорим специално в друга статия.

Както при всяко нещо и тук се иска постоянство . Не можем да очакваме от първата терапия чудеса . Редовното посещение, правилните продукти и спазването на добра хигиена са ключови в това да нямаме черни точки , а и не само . 

Акне ? На коя възраст се появява , как можем да се справим с него ?
- Акнето е най-често срещано при юноши между 15-18години и често се нарича тийнейджърско акне. В повечето случаи то налага сериозно продължително лечение със специалист.  Различни фактори могат да провокират акнето като това са - стрес , климат , хормонални нарушения , медикаменти.
Клиничните форми на акнето са от локално до фулминантно .В зависимост от формата на акнето се избира и процедурата по лечението му . Като при леките форми се действа локално , а при по-тежките локално и перорално. Прилагат се и лазерни процедури , микрохирургия и дерматокозметични продукти.
Да не забравим , че и в процес на лечение е много важна хидратацията на кожата, защото се наблюдава изсушаване , зачервяване и възпаляване на кожата . 
Превенцията е най-важна ! Да не забравяме , че ако кожата ни е добре почиствана и хидратирана възможността да имаме adult акне е много малка . Все пак е важно да отбележим , че и гените играят важна роля в състоянието на кожата ни ! 

Разкажете ни малко повече за кислородната ви терапия ?
- Hydrox Peel е кислородна терапия и е нова концепция за цялостна грижа за кожата , която намира широко приложение и е с висок профил на безопасност . Приложението му стимулира естествената регенерация на кожата чрез доставяне на чист кислород дълбоко в дермата . 
Използва се при - Състарена кожа с липса на еластичност , хиперпигментации , мазна и склонна към акне кожа , алопеция , слаба и къслива коса . 

Препоръчайте ни нещо за белези от акне ? 
- След като кожата е страдала от акне и при неправилно лечение се появяват белези.Alma Laser и помощта на синята светлина унищожават бактерията предизвикваща акне. Лазерното лечение дават три пъти по-бързи резултати от фармацевтичните продукти. 

Колко често е добре да се прави почистване на лицето ?
-Препоръчва се веднъж в месеца при всеки тип кожа !
Ние използваме ултразвуков пилинг , за да премахне горния слой от мъртви клетки . Почистването включва кислород който действа като пилинг , хидратира и насища кожата .

В следващата статия ще си говорим и за най-интересната процедура , която е подходяща за всеки тип кожа , а именно HydraFacial .

Много горещо ви препоръчвам Vivaderma ! Ако сте от Варна и обичате да се грижите за кожата си ви съветвам да наминете !

Надяваме се да сме ви били полезни и интересни !
Може да ни последвате в Инстаграм 
Vivaderma - vivaderma_clinic

Телефон за въпроси - 052618400
Ле

Коментари

Популярни публикации от този блог

До Плиска и назад с БДЖ ?

Е влаковете не са толкова лоши колкото сигурно си мислите.😀🚂🚅 Днес мисля да ви отведа от ЖП гара Варна до ЖП гара Плиска е поне виртуално. Както съм писала в описанието на блога обичам да избирам дестинациите си на гишето за билети . Така стана и в този случай. Купихме си билетите и право към влака за Плиска. Разстоянието е 1 час и 30 минути с влак. За малко да изтървем гарата,защото е толкова мъничка и почти незабележима. Скочихме в последния момент от влака и се озоваваме на сред нива. Точно така ГОЛЯМА ПРОСТОРНА НИВА без признаци за живот. Мисля,че за първи път ме обзе паника при пътуване . 😂 На гарата имаше само един човек който се приготвяше да си тръгва и едно огромно куче. Попитах го за някакъв транспорт до селището,а той ми се засмя от сърце и ми каза,че единствения транспорт са ми двата крака и ако продължа 3км. нагоре по нивата и след това още около 4км. по главното шосе ще стигна до старата част на града (така става като не проучваш разстоянията предварително.) Така де т

Jouer rose gold - eyeshadow palette

Здравейтееее !  Не много отдавна в Инстаграм ви бях споделила за една от любимите си палитри .  Днес ще ви разкажа малко повече за Jouer rose gold и също така ще я видите в действие.💙 Jouer rose gold съдържа 12 цвята от  , които 9 мат и 3 перлени цвята. Палитрата е много пролетна и въпреки  , че има само 12 цвята могат да се направят много различни визии. Палитрата пристига в много красива опаковка . Има голямо огледалце  , което естествено е ПЛЮС . Цветовете са силно пигментирани  , но въпреки това се преливат много лесно . Не е прашлива и не ми е нужен фиксиращ спрей или основа за сенките  , защото и без тях ми се задържат 8 часа без да се ронят ! Харесва ми  , че има цветове за всяко настроение както се казва. От тъмни до наистина много пролетни и зареждащи .  Тук съм използвала по - светлите тонове .  Аз съм голям любител на rose gold гамата  , а когато същата тя е дори и с блясък .. автоматично се превръща в най-добрата комбинация за

Calinachi Hair Mask

Здравейтеее ! Всяка жена обича да се грижи за косата си и съм сигурна  , че много от вас инвестират суми във фризьорските салони. Съвсем скоро открих марка  , която ви осигурява професионална грижа за косата в домашни условия. Те ми изпратиха маската си за коса и днес ще ви запозная с марката и продукта. Calinachi е нова на пазара българска марка.Марката предлага продукти специализирани в грижата за кожата и косата. Залагат на формули максимално близки до природата ,избягвайки съдържанието на консерванти  , оцветители  , петролни продукти и алкохол.  Маска за коса за екстремно възстановяване с феерия от 4 масла и активни съставки.   4те масла в маската са - Арган  , Жожоба  , Авокадо и Кокос . Сигурна съм  , че повечето сте ползвали тези масла за косата си и мога да ви кажа  , че събрани в едно вършат чудеса. Също така продукта е богат на ценни витамини  , антиоксиданти и мононенаситени мазнини . Тези неща в комбинация обещават да направят косата силна  , блестяща  , ме